האסלות הסטנדרטיות שאותן אתם מתקינים בחדרי השירותים שבבית שלכם, הן אסלות שמגיעות בגדלים ממוצעים, כמו גם בגבהים ממוצעים. האסלות צריכות להתאים למי שיושבים עליהן, כך שניתן לבחור באסלות סטנדרטיות לצד אסלות קטנות יותר לילדים, לדוגמה, אך עולם האפשרויות של האסלות אינו נגמר רק כאן. ברגע שאנשים חולים או קשישים משתמשים באסלה, לפעמים המידות הסטנדרטיות שלה עלולות שלא להלום את הצרכים ואת היכולות שלהם, ולהיות בלתי אפשריות לשימוש עבורם. בעזרת הגבהה לאסלה אותם אנשים יכולים לגשת לחדר השירותים ולהתפנות בצורה נינוחה ביותר, אבל רגע – האם היא באמת נוחה כמו שהיא נראית?
הגבהה לאסלה – כי כבר לא ממש פשוט להתכופף כל כך נמוך
כשאתם נמצאים בגילאים צעירים ובמצב בריאותי טוב, השימוש באסלת השירותים אינו נראה לכם או מרגיש עבורכם כמו משימה בלתי אפשרית, להיפך – מדובר על משימה שחוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים ביום, ואתם לא רואים בה נטל בשבילכם. לעומתכם, אנשים חולים או קשישים הם אינם אנשים שבשבילם הביקור בחדר השירותים הוא פשוט כל כך, להיפך – הוא מעמיד אותם בפני סיטואציה מאוד לא נעימה.
עם הגבהה לאסלה, אותם אנשים אינם צריכים להתכופף על מנת להתיישב בנינוחות על האסלה, אלא ההגבהה לאסלה מקרבת אותה אליהם, כך שהם יכולים להתיישב בצורה הרבה יותר פשוטה. עם הגבהה לאסלה, הם יכולים להפסיק לחשוש מכל ביקור בחדר השירותים, ולהפוך אותו לשגרתי עבורם בדיוק כפי שהוא עבורכם.
"לשבת, לקום" – הגבהה לאסלה מאפשרת התרוממות נינוחה יותר
אחרי כל התיישבות על האסלה, מגיע גם שלב ההתרוממות ממנה. כאשר האסלה נמצאת בגובה נמוך מאוד, לא רק ההתכופפות אליה הופכת לבעייתית, אלא גם הקימה ממנה היא מאוד לא פשוטה. כאשר אנשים חולים או קשישים עושים שימוש באסלה, הם צריכים שהיא תהיה בגובה שמתאים ליכולות הפיזיות שלהם, ולכך בדיוק הגבהה לאסלה יכולה לדאוג. באופן הזה, כל חווית השימוש באסלה שלהם משתנה מן הקצה אל הקצה, והן אינם צריכים להרגיש תלותיים באדם אחר, שיצטרך ללוות אותם בכל פעם מחדש לשירותים. אז האם זה נוח ויעיל כמו שאומרים על זה? מקווים שגיליתם גם אתם שהתשובה היא בהחלט כן.